Publicat el

Dpagès a TV3

dpages 30 minuts tv3

“La fi dels antibiòtics”, aquest és el títol del documental que va emetre TV3 el passat 7 de gener de 2018 i en el qual dpagès va col.laborar.

El programa tracta el tema de l’augment de la resistència dels bacteris als antibiòtics actuals.

Aquesta resistència està causada per diversos factors, entre ells l’elevat ús d’antibiòtics que en fem el humans i l’us excesiu que es fa des de la ramaderia intensiva actual.

La nostra aportació al programa passa per explicar com aconseguim produïr carn de porc ecològic amb una presència pràcticament nul.la d’antibiòtics.  Principalment hem defensant el nostre model de cria ecologic de produccio que vetlla per donar unes condicions de cria mes properes a les necessitats naturals dels animals. Aquesta aposta que fem per una producció més sostenible a molts nivells, no és senzilla d’assolir. Nosaltres tenim molt clar com volem que creixin els nostres animals i treballem incansablement cada dia per a què tinguin les condicions de vida òptimes perquè es puguin desenvolupar de la forma més natural possible.

Per a dpagès, aquest és un tema que ens preocupa molt i estem molt contents i agraïts que un programa com el 30 minuts s’interessi pel què fem i ho posi en valor.

Esperem que us agradi!

 

Publicat el

Tenim una llonganissa guanyadora!

 

El passat octubre, amb la nostra llonganissa dpagès vàrem rebre el premi al millor producte de la fira Ecoviure de Manresa.

 

 

Font: Naciodigital.cat

“En l’acte inaugural de la Fira Ecoviure de Manresa s’han lliurat els premis als millors producte d’Ecoviure 2017. El primer premi s’ha lliurat a la llonganissa ecològica de la explotació Dpagès, de Solsona. La llonganissa està elaborada a partir de porcs de la raça Gascó, autòctona del sud de França. Els porcs són nascuts i criats al Solsonès, alimentats amb farratges de la comarca i pinso ecològics de cereals de proximitat. “

Si us interessa conèixer com i amb quins productes elaborem les nostres llonganisses trobareu tota la informació aquí.

I si no heu tingut l’oportunitat de provar-la podeu comprar-la online i te l’enviem a casa!

Publicat el

dPagès, finalista als premis PITA 2015

El dia 1 de desembre es va fer entrega a Barcelona dels premis d’Innovació Tecnològica Agroalimentària que lliura el departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunua.

En aquesta edició, dPagès ha estat finalista en la categoria de jove emprenedor innovador en l’empresa agrària. És tot un reconeixement fruit de la nostra tasca en la implementació d’una explotació de carn de porcí ecològica i de qualitat basada en la selecció de raça, les instal·lacions, el maneig i la qualitat de vida dels porcs, ubicada en un territori singular com el Solsonès.

El porc alimentat amb pinso i farratge ecològic i les condicions de respecte a la salut i maneig de l’animal han fet que la carn produïda compti amb el segell ecològic del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica.

Ens sentim enormement orgullosos de veure premiada d’aquesta manera la nostra feina constant i compromesa amb la qualitat i amb el territori.