Publicat el

VISITA I dGUSTA dpagès

 

Seguim amb el calendari de visites a la granja…l’última data d’aquest 2017 és el dissabte 9 de desembre.

 

Horari:

La visita començarà a les 11h del matí i tindrà una durada d’una hora aproximadament. A continuació ens traslladarem a la botiga, dins del nucli antic de Solsona, on farem una degustació dels nostres productes.

 

 

És imprescindible reservar perquè les places son limitades per tal de no alterar massa la tranquil·litat dels nostres porcs.

 

Preus:

Preu visita + degustació: 6 €

Menors de 5 anys, gratuït.

Com reservar?

Correu electrònic: info@dpages.cat

Telèfon: 647933528 / 667320097

 

Publicat el

Visita i Degusta a la granja dpagès!

En motiu de la 1a edició de la biofira L’Ecològica, que tindrà lloc a Solsona el dissabte 30 de setembre d’aquest any, donem el tret de sortida a les visites guiades a peu de granja.

La primera ocasió per a visitar la granja i degustar els productes serà el dissabte 23 de setembre i serà una activitat emmarcada dins d’aquesta fira.

Com millor s’entenen les coses i com millor es copsen les sensacions que es vol transmetre és viure in situ l’experiència. Per això nosaltres estem convençuts que ningú quedarà indiferent després de visitar la granja. Intentem que us feu una idea de quin és el nostre dia a dia, a la vegada que us explicarem quina és la nostra raó de ser.

Un dels atractius és la nostra raça… veniu a veure els porcs negres, us encantaran!

La visita començarà a les 11 del matí, tindrà una durada d’una hora aproximadament. A continuació, ens traslladarem a la botiga dpagès, situada al nucli antic de Solsona on hi farem una degustació dels nostres productes.

 

 

Imprescindible fer reserva.

info@dpages.cat

647933528/667320097 ( també whatsapp)

 

 

Publicat el

dPagès, finalista als premis PITA 2015

El dia 1 de desembre es va fer entrega a Barcelona dels premis d’Innovació Tecnològica Agroalimentària que lliura el departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunua.

En aquesta edició, dPagès ha estat finalista en la categoria de jove emprenedor innovador en l’empresa agrària. És tot un reconeixement fruit de la nostra tasca en la implementació d’una explotació de carn de porcí ecològica i de qualitat basada en la selecció de raça, les instal·lacions, el maneig i la qualitat de vida dels porcs, ubicada en un territori singular com el Solsonès.

El porc alimentat amb pinso i farratge ecològic i les condicions de respecte a la salut i maneig de l’animal han fet que la carn produïda compti amb el segell ecològic del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica.

Ens sentim enormement orgullosos de veure premiada d’aquesta manera la nostra feina constant i compromesa amb la qualitat i amb el territori.