Botiga online

Ja ets a l’apartat dCompres!

Des d’aquí afegeix els teus productes a la cistella. A cada producte hi trobaràs la seva informació (format, pes, preu, etc). Quan hagis finalitzat la compra, emplena el formulari amb les teves dades i clica a “enviar comanda”. La rebràs a casa teva o la pots passar a recollir per la nostra botiga de Solsona.

 

NOVETATS!!! A partir d’ara i des d’aquí ja podeu afegir a la vostra cistella les carns d’altres 3 ramaders ecològics del Berguedà, amb els quals ja fa temps que cooperem a nivell de venda i distribució dels nostres aliments. La vedella del Salt del Colom, el xai de Cal Pauet i els pollastres d’Ecoavícola. Us animem a que els proveu!

 

 

I també ous i formatges, ecològics i de prop de casa! Els formatges Aubagueta, són de Biosca (la Segarra). Provenen d’una granja familiar amb ramat propi on elaboren els formatges artesanalment amb llet 100 % de les pròpies cabres.
Els ous són d’Ecopallareta, d’una zona agrícola de Manresa, on des de fa prop de 10 anys que el Gerard va emprendre aquest projecte agroecològic.

 

 

Consulta les condicions de compra