Publicat el

Documentals i programes entorn el porc ecològic

Et fem una proposta diferent d’una tarda de pel·lícules, entorn la sostenibilitat i què hi té a veure el porc ecològic.

Fem una tarda dCine?

Van arribant les tardes de tempestes estivals i… Et perds entre el munt de pel·lícules de Netflix a l’hora de decidir-te? E! Tingues a punt les crispetes, t’adjuntem un parell de documentals tan interessants com URGENTS de veure! Alhora dos petits fragments de programes on conèixer més a fons el nostre projecte. En tots ells vam tenir el plaer de formar-ne part durant uns minuts del programa.

“Alimentar el futur”, una manera més sostenible d’alimentar-nos és possible!

Obesitat, malbaratament, contaminació, especulació, químics, publicitat no-prohibida, salut, biodiversitat, petjada carboni… Encara necessitem que ens ho expliquin més per començar a prendre partit? Està a les nostres mans reconduir el futur amb petites accions diàries. Va ser un plaer formar part d’aquest documental!

porc_ecològic_documental_alimentar_el_futur

Veure “Alimentar el futur”

La fi dels antibiòtics

L’abús d’antibiòtics s’ha comès en medicina humana, algunes farmàcies encara els venen sense recepta. Però… En medicina animal també se n’abusa! Espanya és el país europeu que utilitza més antibiòtics per quilo de carn. Molts ramaders els afegeixen al pinso i a l’aigua dels seus animals per garantir que si n’hi ha un de malalt, la resta continuaran sans… Vols saber-ne més? Visualitza el documental!

porc_ecològic_documental_la_fi_dels_antibiotics

Veure “La fi dels antibiòtics”

Porc ecològic: de la granja a la taula

Fragment de Valor Afegit on vam explicar el per què del nostre projecte i vam intentar remoure consciències, un canvi en el model de producció ramadera és possible! Fragment petit però interessant de veure.

porc_ecològic_documental_de_la_granja_a_la_taula

Veure “Porc ecològic: de la granja a la taula”

Stranger Pigs de Salvados

Un fragment d’un programa de Salvados on s’expliquen l’origen i el per què del nostre projecte. Per què porc ecològic, per què vam apostar-hi? 3 minuts que no et deixaran indiferent!

porc_ecològic_documental_stranger_pigs_salvados

Veure “Stranger Pigs”