Publicat el

Dpagès a TV3

dpages 30 minuts tv3

“La fi dels antibiòtics”, aquest és el títol del documental que va emetre TV3 el passat 7 de gener de 2018 i en el qual dpagès va col.laborar.

El programa tracta el tema de l’augment de la resistència dels bacteris als antibiòtics actuals.

Aquesta resistència està causada per diversos factors, entre ells l’elevat ús d’antibiòtics que en fem el humans i l’us excesiu que es fa des de la ramaderia intensiva actual.

La nostra aportació al programa passa per explicar com aconseguim produïr carn de porc ecològic amb una presència pràcticament nul.la d’antibiòtics.  Principalment hem defensant el nostre model de cria ecologic de produccio que vetlla per donar unes condicions de cria mes properes a les necessitats naturals dels animals. Aquesta aposta que fem per una producció més sostenible a molts nivells, no és senzilla d’assolir. Nosaltres tenim molt clar com volem que creixin els nostres animals i treballem incansablement cada dia per a què tinguin les condicions de vida òptimes perquè es puguin desenvolupar de la forma més natural possible.

Per a dpagès, aquest és un tema que ens preocupa molt i estem molt contents i agraïts que un programa com el 30 minuts s’interessi pel què fem i ho posi en valor.

Esperem que us agradi!