L’equip

Els impulsors: La Marta i el Martín

Som dos joves enginyers agrònoms i Màster en Sanitat i Producció Porcina que, després d’anys treballant i estudiant a fons el sector porcí convencional i empesos per una forta convicció de producció sostenible, responsable i allunyada al màxim de la producció agroalimentària industrial, vam decidir tirar endavant dpagès.

L’embrió del projecte va començar a caminar el 2012, quan vam iniciar la recopilació d'informació i experiències dins i fora de Catalunya, en especial a Alemanya. Entre 2013 i 2014 vam realitzar el projecte de la granja i vam executar-ne l’obra. Durant el setembre de 2014 van entrar-hi les primeres truges i el maig de 2016 vam posar en marxa la venda directa.

Durant aquest temps, ha nascut el nostre fill Roc, que és un pilar fonamental de dpagès, ja que no únicament és un projecte empresarial, sinó un projecte de vida, arrelat a la nostra comarca i amb vocació no només de produir, sinó també de conscienciar i divulgar al voltant de produccions i models agroalimentaris alternatius, amb retorn directe al territori.

També creiem que un tipus de producció petita i diferenciada com la nostra pren sentit quan es tanca el cercle entre el productor i el consumidor. Per això hem iniciat la fase de venda directa, per tal de viure en primera persona aquesta relació amb el consumidor final, que sap valorar l’amor i la passió que posem al producte que fem.

Actualment oferim els nostres productes a la botiga que tenim a la plaça del Ruc de Solsona i a través de la nostra botiga online.

El responsable de la Granja: L'Albert

L’Albert va començar a dpagès el novembre de 2015 i en pocs mesos ha agafat les regnes millor que ningú. És una peça clau per a poder seguir atenent els animals de la forma que mereixen i necessiten, i a la vegada ens ha permès iniciar la fase de venda. Una explotació d’aquestes característiques requereix molta feina personalitzada i moltes hores de dedicació, que l’Albert du a terme de forma brillant.
És un veritable entusiasta i compromès amb el projecte des del primer dia.

Friends, fools and family