L’equip

Els impulsors: La Marta i el Martín

Som dos joves enginyers agrònoms i Màster en Sanitat i Producció Porcina que, després d’anys treballant i estudiant a fons el sector porcí convencional i empesos per una forta convicció de producció sostenible, responsable i allunyada al màxim de la producció agroalimentària industrial, vam decidir tirar endavant dpagès.

L’embrió del projecte va començar a caminar el 2012, quan vam iniciar la recopilació d'informació i experiències dins i fora de Catalunya, en especial a Alemanya. Entre 2013 i 2014 vam realitzar el projecte de la granja i vam executar-ne l’obra. Durant el setembre de 2014 van entrar-hi les primeres truges i el maig de 2016 vam posar en marxa la venda directa.

Durant aquest temps, han nascut el nostres fills Roc i Kai, que són dos pilars fonamentals de dpagès, ja que no únicament és un projecte empresarial, sinó un projecte de vida, arrelat a la nostra comarca i amb vocació no només de produir, sinó també de conscienciar i divulgar al voltant de produccions i models agroalimentaris alternatius, amb retorn directe al territori.

També creiem que un tipus de producció petita i diferenciada com la nostra pren sentit quan es tanca el cercle entre el productor i el consumidor. Per això hem iniciat la fase de venda directa, per tal de viure en primera persona aquesta relació amb el consumidor final, que sap valorar l’amor i la passió que posem al producte que fem.

Actualment oferim els nostres productes a través de la nostra botiga online i també ens pots visitar a l'obrador de Solsona.

El responsable de la Granja: L'Albert

L’Albert va començar a dpagès el novembre de 2015 i en pocs mesos ha agafat les regnes millor que ningú. És una peça clau per a poder seguir atenent els animals de la forma que mereixen i necessiten, i a la vegada ens ha permès iniciar la fase de venda. Una explotació d’aquestes característiques requereix molta feina personalitzada i moltes hores de dedicació, que l’Albert du a terme de forma brillant.
És un veritable entusiasta i compromès amb el projecte des del primer dia.

Friends, fools and family