Per què porc ecològic?

La carn ecològica de porc és més saludable

En quins aspectes?

  1. Som el que mengem. Alimentem els animals exclusivament amb farina de cereals ecològics i complementem la dieta amb farratge ecològic certificat.
  2. Sense residus químics. La medicació preventiva està prohibida i la medicació pal·liativa es troba molt restringida i controlada. Oferir condicions naturals als animals és garantia del seu creixement saludable.
  3. Àcids grassos de qualitat. L’alimentació natural i les condicions de cria ens permeten obtenir un perfil molt superior d’àcids grassos insaturats.
  4. Lactacions llargues. Què hi ha més saludable que prendre llet de la mare durant el període adequat? Els nostres garrins s'alimenten de llet de la seva mare durant un mes i mig, fet que afavoreix enormement el bon desenvolupament immunitari del petit i el converteix en un animal fort i saludable.

La carn ecològica de porc és més gustosa

Per què és més gustosa?

  1. Mmmm..! Alimentació saludable, condicions naturals, una raça excel·lent... Aquests són punts clau que ens permeten obtenir una carn amb un sabor inigualable.
  2. Que tendra! Els nostres porcs tenen espai per a caminar i accés permanent a l’aire lliure. Això afavoreix a la distribució dels greixos de la carn. Obtenim una carn més infiltrada, més tendra i molt més gustosa, que la cuina i el paladar agraeixen.

La producció porcina ecològica és, també, més responsable

Per quin motiu?

  1. Més benestar animal: per a nosaltres, aquest és un punt fonamental. Estem orgullosos de dir que produïm de la forma més justa que podem envers ells. Els porcs tenen total llibertat de moviment, accés permanent a l’aire lliure, més espai disponible per animal i la mínima manipulació durant el procés de producció. És a dir, viuen en unes condicions molt properes al seu estat més natural, respectant els seus ritmes i les seves conductes més innates.
  2. Afavoreix el medi ambient: són produccions lentes, amb impactes molt menors en el medi ambient, fet que afavoreix la producció agrària ecològica amb l'aportació de matèria orgànica de qualitat per a abonar els conreus.
  3. Positiva per al consumidor: respecta el consumidor perquè posa a la seva disposició un producte sa, de qualitat, del territori i fet amb amor... i avui en dia, això no té preu!
  4. Més compromesa amb el productor: consumir carn ecològica és contribuir a que una petita explotació, generalment familiar, pugui desenvolupar una activitat rural, que genera riquesa directament en el territori on es desenvolupa i que permet el manteniment de les poblacions rurals i de la conservació del territori.

Benestar animal, qualitat i seguretat alimentària, sostenibilitat, territori... Tots aquests aspectes configuren, per a nosaltres, un reflex de la nostra raó de ser.