Condicions de compra

El pagament es fa mitjançant targeta bancària i es farà efectiu en el moment en què haguem preparat la teva comanda.

L’import final de la comanda pot variar una mica del què t’ha sortit al finalitzar la compra, perquè el preu es per kilo. Per exemple, un paquet de botifarres, aproximadament fan 500gr, però el paquet pot variar lleugerament amunt o avall. L’import que finalment pagaràs, serà del pes exacte del què has comprat.

Comanda mínima: 50 €

Ports:

  • comanda inferior a 60 €: +7,90 €
  • comanda entre 60 i 90 €: +5,60 €
  • comanda superior a 90 €: gratuït

On enviem?

A tot Catalunya. Per enviaments fora de Catalunya, contacteu amb nosaltres.

Puc recollir a la botiga?

Sí. Pots fer la compra online, deixar-la pagada i recollir a la botiga entre el divendres i el dissabte següent, dins l’horari comercial.

Quan arribarà la comanda?

Les compres efectuades abans de les 23:59h del dijous, seran enviades entre el dijous i el dissbate de la setmana següent. Com que tenim una producció petita amb elaboració artesanal, necessitem saber amb una setmaneta d’antel·lació les comandes que hem de preparar. 

A quina hora arribarà la comanda?

Depenent de la zona, farem el repartiment nosaltres mateixos o a través d’un servei extern de transport refrigerat, per això caldrà que hi hagi algú a la direcció d’enviament indicada o si ho creieu anoteu alguna indicació que ens calgui saber per tal de facilitar l’entrega.

Puc fer una devolució?

Sí, sempre i quan la comanda encara no hagi sortit en repartiment.

Què he de fer si la comanda no arriba de forma correcta?

Tant si el contingut de la comanda no es correspon amb la compra, com si arriba en mal estat, cal que us poseu en contacte amb nosaltres en les properes 8 hores. En cas que el paquet hagi arribat brut, moll, colpejat, etc. NO L’OBRIU, el recollirem i us retornarem l’import íntegre. En cas que el contingut del paquet no es correspongui amb la comanda feta, i si els envasos no han estat oberts, ens fem càrrec del cost del canvi o abonament dels productes no servits. En cap cas abonarem productes que hagin estat oberts del seu envàs al buit, ni manipulats. Tampoc gestionarem devolucions ni canvis passades les 8 hores de la seva recepció.

Per qualsevol consulta podeu contactar amb nosaltres als telèfons 647933528 / 667320097