La carn ecològica de porc és més saludable
En quins aspectes?
- Som el que mengem. Alimentem els animals exclusivament amb farina de cereals ecològics i complementem la dieta amb farratge ecològic certificat.
- Sense residus químics. La medicació preventiva està prohibida i la medicació pal·liativa es troba molt restringida i controlada. Oferir condicions naturals als animals és garantia del seu creixement saludable.
- Àcids grassos de qualitat. L’alimentació natural i les condicions de cria ens permeten obtenir un perfil molt superior d’àcids grassos insaturats.
- Lactacions llargues. Què hi ha més saludable que prendre llet de la mare durant el període adequat? Els nostres garrins s'alimenten de llet de la seva mare durant un mes i mig, fet que afavoreix enormement el bon desenvolupament immunitari del petit i el converteix en un animal fort i saludable.
La carn ecològica de porc és més gustosa
Per què és més gustosa?
- Mmmm..! Alimentació saludable, condicions naturals, una raça excel·lent... Aquests són punts clau que ens permeten obtenir una carn amb un sabor inigualable.
- Que tendra! Els nostres porcs tenen espai per a caminar i accés permanent a l’aire lliure. Això afavoreix a la distribució dels greixos de la carn. Obtenim una carn més infiltrada, més tendra i molt més gustosa, que la cuina i el paladar agraeixen.
La producció porcina ecològica és, també, més responsable
Per quin motiu?
- Més benestar animal: per a nosaltres, aquest és un punt fonamental. Estem orgullosos de dir que produïm de la forma més justa que podem envers ells. Els porcs tenen total llibertat de moviment, accés permanent a l’aire lliure, més espai disponible per animal i la mínima manipulació durant el procés de producció. És a dir, viuen en unes condicions molt properes al seu estat més natural, respectant els seus ritmes i les seves conductes més innates.
- Afavoreix el medi ambient: són produccions lentes, amb impactes molt menors en el medi ambient, fet que afavoreix la producció agrària ecològica amb l'aportació de matèria orgànica de qualitat per a abonar els conreus.
- Positiva per al consumidor: respecta el consumidor perquè posa a la seva disposició un producte sa, de qualitat, del territori i fet amb amor... i avui en dia, això no té preu!
- Més compromesa amb el productor: consumir carn ecològica és contribuir a que una petita explotació, generalment familiar, pugui desenvolupar una activitat rural, que genera riquesa directament en el territori on es desenvolupa i que permet el manteniment de les poblacions rurals i de la conservació del territori.
Benestar animal, qualitat i seguretat alimentària, sostenibilitat, territori... Tots aquests aspectes configuren, per a nosaltres, un reflex de la nostra raó de ser.